Permanente Make-Up

Wat is PMU?

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien en weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up voor u de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit. Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen, lippen of oogleden. Om deze te accentueren en/of te corrigeren. Welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Created with Sketch.

Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend. Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeage is dat 10 maal dieper!) en praktisch pijnloos in de huid aangebracht.

Voor wie is PMU uitermate geschikt?

Created with Sketch.
  • Door overmatige epilatie nauwelijks wenkbrauwen meer hebben;
  • Moeite of geen tijd hebben om zich op te maken;
  • Geen haren meer hebben (dmv gevolg van ziekte);
  • Geen strakke lip lijn hebben;
  • Vollere lippen willen hebben;
  • Contactlenzen of een bril dragen;
  • Veel sporten


Hoe lang blijft PMU zitten?

Created with Sketch.

Dit is per persoon verschillend. Door de (natuurlijke) cel vernieuwing, het afweersysteem en bovendien de invloed van uv-straling (de zon) vervaagt PMU bij de ene persoon sneller dan bij de andere persoon. In het algemeen kunt u uitgaan van 2 tot maximaal 6 jaar. De meeste mensen komen na 1 of 2 jaar bij ons terug voor een touch-up. Wij werken de PMU dan weer helemaal bij.

Ogen
Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd. Waardoor ze groter en sprekender lijken, uw wimperimplant voller en uw oogopslag jonger door corrigerend te werken. De dikte van de eyeliner wordt samen met de client bepaald.

Wenkbrauwen
De wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd volgens de shadowmethode of de hairstroke techniek wat een heel natuurlijk beeld van de wenkbrauwen geeft. De stand van de wenkbrauwen wordt gecorrigeerd als deze zijn gaan hangen waardoor uw oogopslag jonger wordt.

Voor & na behandeling

VOOR

NA

Afspraak of consult?

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met de klant bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht de klant tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat de klant een juist beeld heeft van wat kan en niet kan.