Cryolipolyse

Wat is Cryolipolyse?

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!


Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk aan dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Met deze cryolipolyse techniek verminderd het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn kunnen ook niet meer groeien.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.
Er zijn 1 tot 3 behandelingen nodig per zone voor het gewenste resultaat.

Veel gestelde vragen

Hoe voelt het?

Created with Sketch.

Tijdens de behandeling wordt een gel pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met applicator vacuüm wordt gezogen, tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld. Dit zal in begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. Het behandelen van een 1 zone duurt ongeveer 1 uur.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

Created with Sketch.

De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Created with Sketch.

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet wegkrijgen.

Voor & na behandeling

Dit is het resultaat van 1 behandeling! Met een tijd van 8 weken tussen de voor en na foto.

VOOR

Na

VOOR

NA

Afspraak of consult?

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met de klant bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht de klant tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat de klant een juist beeld heeft van wat kan en niet kan.