Wimperextensions

Wat zijn Wimperextensions?

One-by-one wimperextensions: spelen met oogopslag. Altijd Prachtige, lange wimpers. Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het? 

Created with Sketch.

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een C of D krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 60 /75minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 30 tot 60minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit C of D krul). Veel salons werken met syntetische wimpers, maar wij werken met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

Wat is de houdbaarheid van de wimpers?

Created with Sketch.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Wat is het verschil tussen one-by-one en 2D-6D wimperextensions?

Created with Sketch.

Bij de one-by-one techniek wordt er op ieder haartje een extension van 0.15, 0.20 of 0.25 mm aangebracht met een speciale wimperextension lijm. De lengte, dikte en krul bepaal je zelf.

 

Bij de 2D-6D volume techniek worden er 2, 3, 4, 5 of 6 flinterdunne extensions aangebracht op ieder haartje. Op deze manier creëer je een volume die je met de one-by-one techniek niet kan bereiken. Daarom ook zeer geschikt wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt. De lengte van de 2D-6D volume methode bepaal je zelf.

Afspraak of consult?

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met de klant bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht de klant tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat de klant een juist beeld heeft van wat kan en niet kan.