De salon

Hallo,

Ik ben Ellis, de oprichter van Beauty Center Estalance. De afgelopen 10 jaar heb ik geïnvesteerd en kennis op gedaan over huidverbetering. Voor elk type huid hebben wij een opmaat behandel plan die ervoor zorgt dat uw huid ook weer kan stralen! Wij maken vrijblijvend voor u een passend behandelplan. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Huidtypes

Wij werken met Nimue skin technologies. Onze behandel methode bestaat uit de huid te beoordelen en te plaatsen in 1 van onze 4 categorieën zodat we een passend behandelplan kunnen opstellen gebaseerd op uw huid.

Environmentally Damaged skin

Created with Sketch.

Een environmentally damaged skin kun je het beste omschrijven als een huid die beschadigd is door invloeden van buitenaf, in het bijzonder de zon. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.

Hyperpigmented skin

Created with Sketch.

Hyperpigmentatie uit zich in een oneffen huidskleur. In het gezicht wordt dat beïnvloed door interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld zonlicht, medicatie of verkeerde cosmetica gebruik. De grootste boosdoener is UV-straling.

Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals werkt met hoge kwaliteit producten met hoogwaardige actieve ingrediënten verkregen uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Voor effectieve bleking van de huid. Werkt pigment remmend en zorgt voor een egale huidskleur.

Problematic skin

Created with Sketch.

Acne kan het best worden beschreven als een actieve talgklierwerking. Een genetische afwijking is het grootste probleem bij een overactieve werking van de talgklier. Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals produceert hoge kwaliteit producten met actieve ingrediënten uit de biotechnologie en natuurlijke grondstoffen. Speciaal geselecteerd voor de behandeling van de Problematic Skin. Exfolieert, zuivert de poriën, controleert bacteriën en de talgafscheiding. Houdt de huid in balans.

Interactive range

Created with Sketch.
  • Een huid die geen enkele overeenkomst met de environmental damaged, hyperpigmented of problematic skin heeft
  • Een huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress


Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn producten die op een zeer hoog niveau actieve ingrediënten bevatten uit de bio-technologie en natuurlijke bronnen, die de huid effectief en doeltreffend behandelen.

Afspraak of consult?

Recensies

Het was echt super. Ik voelde mij direct op mijn gemak en het resultaat is prachtig. Ben super tevreden!

Recensies

Professionele behandeling en Ellis is heel vriendelijk. Ik voel me altijd erg op mijn gemak en ben zeer tevreden!

Recensies

Geweldig, ongelooflijk aardige en zeer ervaren schoonheidsspecialiste.

Recensies

 De behandeling wordt met heel veel zorg en deskundigheid uitgevoerd. Zowel de gezichtsbehandeling als de schellak. 

Recensies

 Ellis is echt een professional! Voor huidverbetering én ontspanning ben je bij haar op het juiste adres. 

Contactformulier

Heeft u een vraag? Deze kun je achterlaten in het contactformulier hieronder. 
Wij beantwoorden uw vraag binnen 3 werkdagen.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.